Sleek hihglighter

Sleek Makeup – följ de senaste sminktrenderna med Sleek Contour Kit och Sleek highlighter

Sugen på det senaste inom smink? Sugen på en perfekt highlighter? Sugen på det perfekta contour kitet? Då ska du fästa ögonen på den här texten så ska jag berätta. Min highlighter och mitt contour kit är från Sleek Makeup – ett märke som förtjänar all uppmärksamhet det kan få. Här listar jag mina två favoriter:

Sleek Highlighter Palette Solstice

Välkomna en multi-palett i din sminkväska! Sleek Highlighter Palette i färger Solstice är min personliga highlighter-favorit. Sleek Highlighter Palette ger dig ett fantastiskt glow och lyster. Highlightern består av tre krämer och ett puder och färgen Solstice passar alla hudtoner. Highlighter Palette Solstice kan du enkelt applicera med borsten, som kommer med i förpackningen. De totalt fyra krämerna ger dig en mångsidigt highlighting!

Sleek Contour Kit Light

Jag har aldrig sett mina kindben så mycket som genom Sleek Contour Kit! Jag använder Sleek Contour Kit i färgen Light, som passar perfekt till min ljusa hy. Genom  Contour Kit och de sex contouringkrämerna kan du definiera dina kindben, pannan eller ja – egentligen precis vad du önskar. De sex färgerna i Contour Kit går perfekt att blanda och ger dig obegränsade möjligheter till en definierad look.

 

Till sist – jag kan inte nämna Sleek utan att nämna deras Face Form, en palett som inspireras av Face Contour Kit. Med Face Form kan du forma ansiktet med en enda produkt. Face Form har tre färger och består av en contouring, ett rouge och en highlighter. Perfekt att ha med sig i väskan för en quick fix – eller för dig som söker en allt-i-ett-produkt. Så, den senaste sminktrenden är absolut highlighter och contour kit. Sleek har, genom Highlighter Palette Solstice, Contour Kit Light och Face Form, skapat en perfekt kombination av smink som hjälper dig att följa de senaste sminktrenderna samtidigt som du framhäver din naturliga skönhet. Lycka till med din sminkning!