tangentbord

Det bästa tillbehöret för iPad

I många år har jag velat införskaffa mig en iPad. Jag har alltid tyckt dem har varit riktigt häftiga. Jag använder väldigt ofta min mobil och min laptop och jag har länge känt att jag behövt något emellan. Jag kan verkligen se användningsområdena för en iPad. Till exempel när man shoppar kläder på nätet i soffan eller när man sitter på tåget och vill se på film och videos, då är den perfekt. Datorn blir lite väl stor och klumpig medan mobilens skärm är lite för liten och man får spänna ögonen för att se. iPad är verkligen en bra uppfinning!

En av de bästa sakerna med att ha en iPad är alla tillbehör man kan köpa till. Det jag har kollat mest på är tangentbordet. Med detta iPad tangentbord så blir paddan som en liten laptop ifall man skulle vilja få den känslan. Detta gör att jag nästan ska slänga min gamla laptop. Det som tangentbordet också gör är att iPad får som ett litet ställ som gör att iPaden står upp med en liten vinkel uppåt. Detta är perfekt och underlättar något enormt när jag vill kolla på film eller liknande.

iPad tillbehör

Nu till det roligaste. För två veckor sen så köpte jag en iPad! Det blev en iPad 9.7, den versionen från förra året, så det är en relativ ny version. Skärmen är skarp och den känns perfekt i händerna. Jag har redan införskaffat mig ett tangentbord till surfplattan. Perfekta tillbehöret! Jag lyckades även hitta tangentbordet med bluetooth vilket är väldigt skönt, det rekommenderar jag verkligen.

Jag har funderat på att köpa ett skal till iPaden för att förhindra skador och göra den lite mer personligt. Det finns också skärmskydd för att förhindra ristor, smuts och krossat glas. Det finns mycket tillbehör som kan köpas till min nya älskling. Jag har använt den minst 1 timme varje dag sedan jag köpte den, haha.

Jag köpte min iPad i en elektronikbutik i Stockholm City men jag köpte faktiskt det trådlösa tangentbordet för min iPad på nätet. Hemsidan är Coolpriser.se och där finns ett stort utbud på iPad tillbehör och även många andra surfplattor, se iPad tillbehören här iPad Tillbehör.

tangentbord

Jag kan verkligen rekommendera en iPad och ni håller på med liknande aktiviteter som mig. Det vill säga, hänger mycket i soffan och surfar på nätet eller kanske åker mycket tåg eller flyg. En iPad är perfekt för dessa tillfällen och den är värd pengarna. Jag har hört att de håller väldigt länge har god kvalitet.

Jag hoppas ni fick lite inspiration idag. Vi hörs snart igen!