Bare Minerals

Sminket som är både färgad dagkräm med SPF, BB/CC-kräm och foundation – Bare Minerals Complexion Rescue

Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 är namnet den färgade dagkrämen med SPF som är den bästa produkten i mitt badrumsskåp. Genom Complexion Rescue har Bare Minerals utvecklat en helt ny form av smink, vilket gör att vi damer behöver ha en eller två produkt mindre i sminkväskan i framtiden. Bare Minerals Complexion Rescue är nämligen en kombination av en foundation, en färgad dagkräm med SPF och en BB/CC-kräm. För mig har Bare Minerals Complexion Rescue varit en game changer inom smink! Helt plötsligt har jag mer tid på morgonen genom att jag bara behöver applicera ett lager av den färgade dagkrämen med SPF på min hud och sedan vara redo för dagen. Jag fick upp ögonen för Bare Minerals Complexion Rescue när den korades som bäst inom skönhetsvård och mineralfoundations av Allure Magazine i 2017. Sedan snart ett år tillbaka har jag troget använt Bare Minerals Complexion Rescue färgade dagkräm med SPF nästan varje dag.

 

En innovation inom smink – Bare Minerals Complexion Rescue är så ny att det är svårt att veta hur man ens ska klassa produkten. Hursomhelst, så är Bare Minerals Complexion Rescue en färgad dagkräm med SPF av gel-konsistens som ger naturlig täckning samtidigt som den inte täpper igen porerna. Bare Minerals Complexion Rescue är, som namnet antyder, en räddning till huden! Den färgade dagkrämen med SPF har egenskapen av en foundation, samtidigt som den återfuktar och har ett högt solskydd. Bare Minerals Complexion Rescue är en perfekt följeslagare året runt och den färgade dagkrämens lätta till medel-täckning släpper och framhäver igenom hudens naturliga lyster. Med en färgad dagkräm med SPF 30, som Bare Minerals Complexion Rescue, kan du vara säker på att ditt ansikte skyddas från solens farliga strålar.

Så varför ska man välja en färgad dagkräm med SPF? För mig är en färgad dagkräm det bästa alternativet när jag vill ha en naturlig look. Den lätta till medel täckningen av Bare Minerals Complexion Rescue gör att oönskade ojämnheter döljs samtidigt som hudens naturliga lyster och vackra fräknar kommer igenom. Formulan i den färgade dagkrämen Bare Minerals Complexion Rescue ger energi till huden och innehåller antioxidanter som hjälper att motstå stressiga element från de miljöer som huden utsätts för. Bare Minerals Complexion Rescue innehåller också botaniska element från havet, som boostar återfuktning.

Att applicera Bare Minerals Complexion Rescue är enkelt. Jag använder fingertopparna till att lägga på ett tunt lager av den färgade dagkrämen med SPF på morgonen och dagkrämen följer mig dagen ut. Jag använder nyansen Bare Minerals Complexion Rescue Natural 05, vilket passar perfekt till min hudfärg och ger mig ett perfekt glow. Bare Minerals Complexion Rescue finns i fyra olika färger, vilket gör att den färgade dagkrämen passar flera olika typer av hudfärger.


Om du inte har inte testat att använda en färgad dagkräm med SPF än, så kan jag verkligen rekommendera det. Genom att använda en färgad dagkräm som Bare Minerals Complexion Rescue så sparar du ett steg på morgonen, då du återfuktar huden samtidigt som du lägger en vacker och frisk yta. Det höga solskyddet i den färgade dagkrämen skyddar både mot UVA och UVB-strålar, vilket gör Bare Minerals Complexion Rescue till en perfekt bas för en varmt sommardag. Njut av att ha en luftig och fuktgivande färgad dagkräm med SPF, samtidigt som det inte märks att du är sminkad! Bare Minerals Complexion Rescue finns att köpa i flera butiker inom hudvård, smink och skönhet online.